Welkom op de website van Praktijk Mihira 

Bij praktijk Mihira kan je terecht voor Engelenkaart readingen en Engelen healing en coaching. De praktijk is gevestigd in Elst.

Heb je klachten waar je graag vanaf wilt, heb je vragen waar je mee rond loopt of wil je weten wat Engelen je door willen geven neem dan contact op voor een afspraak.  

Kijk rustig verder op de website en zie hoe ik je kan helpen.    

Nieuws:  Vanaf november staan maandelijks kaartleggingen per sterrenbeeld op YouTube. Zie ook de Facebook pagina van Praktijk Mihira.

Fijn als je het wil abonneren en liken. Te vinden via het kanaal Hinke Bakker  of kaartlegging en het sterrenbeeld hier een link:  https://youtu.be/eoFvkKvRr_8

 

 

 

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Paulien Jonker
30-05-16 16:27:41
Hoi Hinke,
Onze eerste ontmoeting begon een beetje chaotisch (vanwege een doorgestreepte afspraak), maar je hebt me echt super goed geholpen; het voelde heel helder en zuiver aan wat je me vertelde, en ik denk dat ik er veel steun aan zal hebben de komende tijd.
Dankjewel!
Liefs, Paulien
V. Gerrits
20-05-16 17:14:56
Lieve Hinke,

Wat een bijzondere ontmoeting en erg waardevol voor mij.
Je doet het mooiste werk wat er bestaat en erg liefdevol en zuiver.
Lieve groet
Orinda Duyster
13-05-16 19:06:15
Vandaag een engelen healing van Hinke gehad. Het was erg mooi. Ik voelde het over mijn hele energetisch lichaam en aura. Er zijn ook een paar andere dingen eruit gekomen wat ik niet wist. De engelen hebben me erg geholpen om een aantal dingen te verwerken. Ik heb ook het gevoeld dat doel waarmee ik dit gedaan heb een stuk geheeld ben. Het kan nu alleen nog maar positiever gaan. Hinke draagt veel zorgzaamheid uit naar de klant en ze legt ook heel goed uit. Ga zo door Hinke! Je bent een mooie liefdevolle vrouw en ik ben vereerd dat ik kennis met je hem mogen maken!
Jacqueline Janssen
01-05-16 10:30:17
Ondanks sceptische blikken en opmerkingen uit mijn omgeving, toch een reading en healing geboekt. Geen spijt van gehad. Bevestiging gekregen van verschillende van mijn karaktereigenschappen en hoe ik deze (indien nodig) in mijn voordeel kan veranderen. De healing gaf inderdaad mijn zwakke lichamelijke punten aan. Weet nu dat ik daar nog extra op moet letten/aan moet werken.
Nicole Dijk
15-04-16 16:46:23
Een engelenreading en healing ontvangen afgelopen week bij Hinke. Het was een heel bijzondere ervaring. Vol emoties en inzichten. Een aanrader als je een beetje op een 'dood' punt in leven zit.
Tonen: 5  10   20