Welkom op de website van Praktijk Mihira 

Bij praktijk Mihira kan je terecht voor Engelenkaart readingen en Engelen healing en coaching. De praktijk is gevestigd in Elst.

Heb je klachten waar je graag vanaf wilt, heb je vragen waar je mee rond loopt of wil je weten wat Engelen je door willen geven neem dan contact op voor een afspraak.  

Kijk rustig verder op de website en zie hoe ik je kan helpen.    

Nieuws:  


Zie de maandelijks kaartleggingen per sterrenbeeld op YouTube

Fijn als je wil  reageren, abonneren en liken. 

Te vinden via het kanaal: Hinke Bakker of je sterrenbeeld en de maand.

Hier een link:  https://youtu.be/Mgl-0BETfgM

 

 

 

Gastenboek

18 berichten op 4 pagina's
Nicole Dijk
15-04-16 16:46:23
Een engelenreading en healing ontvangen afgelopen week bij Hinke. Het was een heel bijzondere ervaring. Vol emoties en inzichten. Een aanrader als je een beetje op een 'dood' punt in leven zit.
Debbie Rasing
15-04-16 16:33:58
Via social deal een engelen reading bij Praktijk Mihira geboekt. Enigzins gespane belde ik aan, maar Hinke heet je liefdevol Welkom!! Hinke weet stelt je zeer op je gemak en weet de berichten van de engelen helder aan je door te geven. Ik vond het een zeer bijzondere ervaring, waarbij ik mooie inzichten, tips en adviezen heb mogen ontvangen. Ik raad Hinke zeker aan bij vrienden, bekende en collega's. En ik zal zelf ook zeker nogmaals bij haar langs gaan.
Orinda Orinda Duyster
04-04-16 17:11:07
Lieve Hinke,

Het was super om je te ontmoeten. En de jaar reading heeft me zoveel gebracht. Al hoewel ik het best spannend vond heeft het me meer gebracht dan ik had verwacht. Het heeft me inzichten en bevestigingen gegeven, maar ook hoop op een bepaald onderwerp. Ik ben blij om te horen, ook om te weten dat ook de Engelen mij willen begeleiden. Het was een mooie ervaring voor mij om dit mee te maken. Ik zou je in iedere geval in mijn vriendenkring voorstellen en over jou vertellen :)
Tonen: 5  10   20Opbellen
E-mail